Nu expira

Astratex.ro are preturi cu 35% reducere la sutienele special create pentru femei cu forme voluptoase.
Este important sa porti o lenjerie in care sa te simti confortabil, indiferent de formele tale. De aceea, la Astratex poti gasi la preturi mici, incepand de la 59 de lei, o colectie variata de sutiene special create pentru a oferi sustinere si rezistenta, indiferent de marimea sanilor. Din aceasta oferta fac parte sutiene cu design sofisticat care pot ajunge pana la marimea XXXL si cupa 120/G. Dincolo de sustinerea perfecta a sanilor, aceste sutiene ofera un plus de eleganta fiind atent decorate cu dantela sau imprimeuri satinate.

Alege sutiene semiintarite din microfibra moale, cu sustinere perfecta datorita balenelor atasate sub cupe sau sutiene neintarite din microfibra dubla, de cea mai buna calitate. Toate articolele din colectia de sutiene pentru forme voluptoase Astratex.ro sunt realizate din materiale de calitate superioara (bumbac, satin, dantela) si avantajeaza orice silueta.

Sutienele Astratex.ro pot fi achizitionate individual sau ca set, impreuna cu un chilot din aceeasi categorie.

Comanda de pe astratex.ro cele mai elegante sutiene care ofera sustinere perfecta pentru formele voluptoase si bucura-te de confort si eleganta la preturi cu 35% mai mici.

Comentarii