Nu expira

Astratex.ro te asteapta cu o super promotie la lenjerie – ai body Body modelator de la numai 86 lei, excelent pentru redarea aspectului suplu al oricarei siluete!

Pentru a arata intotdeauna impecabil, foloseste cea mai eficienta solutie de a subtia silueta si a masca zonele cu mici imperfectiuni – lenjeria modelatoare. Din aceasta oferta fac parte body-uri modelatoare soft control – cu efect fin de modelare, in zona feselor, a soldurilor si a taliei, body-uri modelatoare mid control – cu grad mediu de modelare, efect modelator in zona taliei, a soldurilor si a feselor, body-uri modelatoare max control – cu grad ridicat de modelare si capacitate de subtiere a siluetei cu pana la 2 marimi.

Alege body-ul modelator perfect in functie de nevoile tale. Indiferent de modelul pentru care ai opta, te vei putea bucura de croieli perfecte, fara cusaturi, invizibile chiar si pe sub cele mai mulate haine, de bretele elastice, ajustabile si decolteuri adanci, care pot fi purtate cu sutien. Datorita materialeleor de cea mai buna calitate, body-urile modelatoare din colectia Astratex isi pastreaza forma si aspectul pentru timp indelungat, dar si proprietatile modelatoare.
Profita acum de oferta body modelator de la 86 lei si remodeleaza-ti soldurile, fesele si abdomenul!

Add Favorites
Comentarii