Nu expira

Descopera promotiile Apiland.ro la produse apicole 100% naturale cu eficienta terapeutica maxima. Gasesti laptisor de matca si polen crud la preturi cu 20% discount si livrare gratuita.

Laptisorul de marca si polenul crud sunt doua dintre produsele minune folosite in tratamentele pentru imunitate, hipertensiune, colestrol marit, dar si in tratamente cosmetice pentru mentinerea frumusetii parului, a tenului, a pielii. Alege din gama larga de produse 100% naturale, fara parabeni sau conservanti, precum laptisorul de marca sau polenul crud.
Polenul crud poate fi gasit la oferta intr-o gama larga de sortimente – polen crud salcie, polen crud poliflor, polen crud castan dulce si amar, polen crud mar, polen crud flori de munte.

Pregateste-ti organismul pentru a face fata provocarilor care vin odata cu sezonul rece (organism slabit si oboseala, raceli, anemie) cu ajutorul gamei de produse apicole naturale care iti asigura doza necesara de energie si de vitalitate. Profita de oferta online si comanda la preturi cu 20% reducere si livrare gratuita doua dintre cele mai valoroase produse apicole – laptisor de matca si polen crud disponibile pe Apiland.ro, magazinul online care ofera o gama variata de produse apicole in forma lor pura, cruda, neprelucrata, asa cum sunt oferite de natura.

Add Favorites
Comentarii