Nu expira

Protejeaza-ti PC-ul si informatiile personale stocate cu una dintre cele mai eficiente solutii de securititate – antivirusul Kaspersky! Acum ai 10% discount pentru licente pe Antiviruskaspersky.ro.
Protectia antivirus este necesara pentru a detecta si a impiedica virusii informatici sa iti afecteze PC-ul sau datele din acesta. Cea mai buna alegere este instalarea unui antivirus eficient, performant, gandit astfel incat sa poata face fata amenintarilor actuale precum Kaspersky Anti-Virus, care iti poate proteja datele impotriva programelor malware si te poate ajuta sa lucrezi in siguranta pe computer.
Datorita testarii cu ajutorul celor mai noi tehnologii de securitate asistate de cloud, acest antivirus iti protejeaza PC-ul inca de la instalare, astfel incat filmele, fotografiile, muzica, datele din calculator sa fie permanent in siguranta si calculatorul tau sa functioneze perfect. Tinand cont de cat de grave pot fi pierderile in cazul unei infectari cu virusi informatici, instalarea unui antivirus foarte bine pus la punct este cea mai buna optiune pentru toti cei care doresc sa isi protejeze PC-ului impotriva amenintarilor malware si sa isi securizeze in mod real datele.
Alege cea mai simpla cale de a lucra in siguranta si de a-ti proteja informatiile personale din PC instaland antivirusul Kaspersky. Licentele sunt disponibile online, pe Antiviruskaspersky.ro la preturi cu 10% reducere.

Add Favorites