Nu expira

Pe AloShop.tv gasesti oferte pentru cele mai avantajoase solutii pentru casa, precum 25% discount pentru Dri Buddi – uscatorul electric de rufe cu o capacitate de pana la 10 kilograme.

Uscatul rufelor poate pune probleme cand vremea este friguroasa si nu detii suficient spatiu pentru un uscator metalic sau un uscator automat.
Pentru locuintele mici, un uscator electric cu design inovativ care nu ocupa foarte mult spatiu, asa cum este Dri Buddi, este alegerea ideala. Acesta are un motor puternic, dar silentios care asigura o uscare uniforma si rapida a hainelor protejand in acelasi timp tesatura acestora. Dri Buddi foloseste o tehnologie care permite uscarea hainelor ca si cum ar fi uscate afara, in aer liber, economisind timpul. In minimul 30 de minute si maximum 3 ore, in functie de tesatura, hainele sunt gata de a fi calcate si purtate.
Avantajele utilizarii acestui uscator electric ieftin si eficient sunt economia de spatiu, economia de timp si uscarea hainelor intr-un mod cat se poate de natural, indiferent de vreme!

Usuca hainele rapid cu ajutorul uscatorului electric de rufe disponibil acum la oferta pe AloShop.tv. Ai pret cu 25% reducere pentru performantul Dri Buddi, solutia ideala de a scapa de intinsul hainelor in casa sau in balcon!

Comentarii