Nu expira

Economiseste 30% la achizitia setului de 8 cutite de bucatarie cu invelis ceramic, disponibil acum la oferta pe AloShop.tv si simplifica-ti munca in bucatarie.
Cutitele sunt ustensile pe care le folosesti zilnic in bucatarie. Pentru o utilizare cat mai usoara, indiferent de alimentele pe care le ai de taiat sau de feliat, foloseste cutite cu invelis anti-aderent de inalta calitate precum acest set foarte apreciat de bucatari.
Ai la dispozitie 8 cutite ceramice cu utilizare diferita, dotate cu manere „soft-touch” pentru o manuire cat mai simpla si lama cu invelis anti-aderent, rezistent chiar si la temperaturi inalte.
Le poti folosi pentru a taia paine, legume, carne, pizza, pentru a fileta sau pentru a curata zarzavatul pentru preparate si, apoi, le poti curata usor deoarece sunt realizate din materiale de calitate cu proprietati anti-bacteriene, anti-corozive si sunt igienice in contact cu alimentele.
Doteaza-ti bucataria cu ustensile necesare pentru a-ti usura procesul de preparare a mancarii, precum setul de 8 cutite cu invelis ceramic care include: cutitul bucatarului (cutit Chef), cutit pentru taiat paine, cutit de filetat, cutit universal, cutit de legume („paring”), cutit pentru branza, cutit de pizza, decojitor. Le poti avea pe toate la pret special, cu 30% reducere si livrare in 48 de ore la comanda online pe AloShop.tv.

Comentarii