Nu expira

Mood Magic, setul de 3 lumanari din ceara adevarata cu led, are pret redus cu 35% pe AlosSop.tv!
Creeaza oricand doresti o atmosfera romantica la tine acasa folosind obiecte moderne si inovatoare de amenajare interioara si decor precum setul de lumanari colorate cu led Mood Magic.
Mood Magic contine 3 lumanari cu LED si o telecomanda, fiind o solutie economica si sigura de a schimba aspectul oricarei incaperi din locuinta, fara flacara si fum, fara sa se consume sau sa se topeasca. Acestea pot lumina orice incapere si pot fi controlate simplu, cu ajutorul telecomenzii incluse in pachet. Cu un singur set de 3 lumanari se poate obtine efectul unor lumanari adevarate care ard cu flacara multicolora, deoarece exista posibilitatea de a seta cele 12 culori pentru fiecare lumanare in parte sau pentru tot setul.
Poti alege dupa preferinte una din cele 12 culori disponibile si le poti seta astfel incat sa te bucuri mai mult timp de o atmosfera calduroasa.
Coloreaza-ti casa in functie de starea de spirit folosind Mood Magic, setul de 3 lumanari cu LED. Comanda-l acum de pe AloShop.tv si primesti lumanarile cu led realizate din ceara naturala si telecomanda pentru control la pret redus cu 35%!

Comentarii