Nu expira

Foloseste cel mai eficient sistem anti-alunecare, precum seturile de talpi Ice Walkers – disponibile acum pe Aloshop.tv cu pret mic si livrare rapida.
Incaltamintea preferata poate fi folosita iarna in conditii de siguranta cu ajutorul seturilor de talpi anti-alunecare Ice Walkers adaptabile pentru ghete, cizme sau pantofi cu marimi de la 32 la 47. Le poti folosi pentru a te bucura de protectie si stabilitate sporita pe gheata, zapada si suprafete alunecoase deoarece au un sistem complet de siguranta garantat de materialul termorezistent si de tintele de metal aplicate. Prinderea este practica si nu ingreuneaza deloc mersul, asadar, fie ca parcurgi distante mari pe jos pe timp de iarna, fie ca ai nevoie de un plus de siguranta atunci cand iesi la plimbare, poti folosi cu incredere talpile anti-alunecare Ice Walkers, special create pentru a fi atasate usor oricarui model de incaltaminte si a permite o deplasare usoara chiar si in cele mai grele conditii de iarna.

Seturile de talpi aderente sunt recomandate atat pentru copii, cat si pentru adulti.
Prinde oferta Aloshop.tv si comanda la oferta seturile de 2 perechi de talpi anti-alunecare Ice Walkers pentru incaltaminte care te feresc de accidente in deplasare pe suprafete alunecoase, pe gheata sau pe zapada!

Comentarii