Oferta expirata

Plasa impotriva insectelor Snap Screen este disponibila acum online, pe Aloshop.ro, la pret cu discount de 30%!
Daca esti in cautarea unei solutii eficiente pentru a impiedica insectele, precum mustele si tantarii sa intre in casa, poti folosi cu incredere plasa inovatoare Snap Screen. Cu ajutorul ei, nu doar ca vei putea aerisi in voie, dar vei putea iesi si intra in casa fara grija, deoarece se inchide singura dupa tine. Fiind prevazuta cu magneti care permit inchiderea automata, rapida si usoara, plasa impotriva insectelor este ideala pentru a-ti apara casa de insecte pe toata perioada sezonului cald.
Cele mai mari avantaje ale plasei impotriva tantarilor Snap Screen sunt montarea usoara si rapida, atat pentru usi si ferestre simple, cat si pentru usi si ferestre glisante, rezistenta in timp, dar si sistemul inovator de inchidere magnetica. O poti gasi in doua variante – alb si negru, astfel incat sa alegi designul care se potriveste cel mai bine pentru locuinta ta.
Foloseste cel mai usor si mai practic sistem de protectie impotriva insectelor care pot intra in casa! Snap Screen, plasa cu inchidere automata pe baza de magnet este disponibila online pe Aloshop intr-un pachet complet de 12 benzi adezive, 12 piuneze, plasa 100X200 cm cu 18 magneti puternici, la pret cu 30% reducere!

Comentarii