Nu expira

Noile tigai Regis Stone Copper Pans beneficiaza de o oferta speciala de pret! Le poti gasi in magazinul Aloshop.tv alaturi de o gama variata de modele din aceasta gama care permit pregatirea de mancaruri sanatoase si gustoase.
O alimentatie echilibrata, care exclude prajelile si minimizeaza cantitatea de ulei si grasimi folosite, contribuie la un stil de viata sanatos. Pentru a pregati legumele si carnea, fara a adauga ulei, opteaza pentru noua gama Regis Stone Copper Pans, tigai antiaderente cu particule de piatra si cupru disponibile in diverse dimensiuni. Tigaile sunt confectionate din otel inoxidabil si au carcasa de aliarcasa din aluminiu forjat, baza din otel inoxidabil, triplu strat antiaderent si invelisul exterior antiaderent cu particule de piatrs si cupru. Manerul de lemnt este stabil si permite manipularea usoara pe parcursul pregaririi mancarurilor. Fiind realizate din materiale de inalta calitate, tigaile gatesc mancarea uniform, fara sa o lipeasca sau sa o arda, mentinand o temperatura optima pentru gatit. Aceste tigai se remarca prin durabiliutate si flexibilitatea in utilizare fiind compatibile cu plita cu gaz, cu inductie, electrica sau ceramica.
Foloseste in bucatarie cele mai eficiente tigai pentru a gati preparatele preferate, legume sau carne. Acum ai noua gama de tigai antiaderente cu particule de cupru Regis Stone Copper Pans la oferta speciala de pe Aloshop.tv.