Nu expira

Lampa de sterilizare cu ultraviolete ReVive de la AloShop omoara 99.9% dintre germeni, bacterii, fungi, virusuri gripale (inclusiv virusul SARS-CoV-2, responsabil de infecția respiratorie COVID-19) si acarieni, totodata impiedicand raspandirea microorganismelor precum mucegaiurile. Mica si compacta, usor de transportat (chiar si la magazin sau la birou), reusește sa sterilizeze si decontamineze in mai putin de 30 secunde orice suprafata pe care este folosita si distruge orice microorganism bacterian, viral sau fungic.

Tehnologia sterilizarii cu raze ultraviolete este folosita de foarte mult timp in domeniul medical si alimentar, avand efecte bactericide si virucide dovedite clinic. Lampa bactericida este prevazuta cu doua tuburi generatoare de lumina UV-C, cu lungimea de unda de 253.7 nm, care ataca ADN-ul microorganismelor, le stopeaza inmultirea si le distruge. Lampa ReVive este certificata CE si RoHS si are o durata de functionare a tuburilor de peste 8000 de ore, fiind o metoda rapida, portabila si ecologica de sterilizare a diferitelor obiecte. De la chei, ochelari, manere de usi sau carucioare, telefon mobil, laptopuri, jucarii, vesela, prosoape, perne, haine, pantofi, obiecte sanitare sau de ingrijire personala, pana la ambalajul alimentelor. fructe si legume.

Lampa de sterilizare cu ultraviolete este realizata din materiale durabile, extrem de rezistente, fiind foarte usor de utilizat, cu un buton unic pentru pornire/oprire si sistem de dschidere tip flip. Se utilizeaza prin mentinerea timp de aproximativ 30 secunde la o distanta de cativa centimetri de obiect si germenii patogeni vor fi distrusi rapid.

Profita acum de campania promotionala de la AloShop si comanda lampa cu ultraviolete pentru eliminarea oricarui risc de infectie de la produsele cu care intri zilnic in contact.