Nu expira

Beneficiaza de ofertele speciale AloShop.tv, precum Phoenix Gold – fier de calcat pe orizontala si vertical cu 43% discount de pret.

Calcatul hainelor este complicat atunci cand nu ai la indemana un aparat performant. Fie ca ai nevoie sa calci hainele pe orizontala sau pe verticala (direct pe umeras), acest fier de calcat la oferta este alegerea potrivita.
Phoenix Gold este conceput astfel incat sa elimine un jet de aburi constant si continuu care elimina toate cutele indiferent daca vrei sa calci o rochie dintr-un material vaporos, lenjerii de pat sau camasi. Delicat cu materialele fine, cu nasturii, cu decoratiunile si cu imprimeurile hainelor, Phoenix Gold iti ofera avantajul de a economisi timp calcand mai rapid si mai bine orice articol vestimentar.
Cele mai apreciate functii oferite de fierul de calcat Phoenix Gold cu talpa ceramica neaderenta si rezistenta sunt functionarea pe orizontala si verticala, functiile de netezire, dezinfectare, improspatare a mirosurilor si indepartare a scamelor si parului de animale de pe haine.

Descopera cat de usor poate fi sa calci haine, indiferent de tipul tesaturii, folosind fierul de calcat pe orizontala si verticala! Pe AloShop.tv, ai 43% reducere la aparatul Phoenix Gold si livrare rapida in 48 de ore a comenzii.

Comentarii