Nu expira

Vitarid-r, bicicleta portabila pentru seniori, este la cel mai bun pret pe AloShop.tv! Bucura-te de cel mai bun pret pentru echipamentul care iti ofera posibilitatea sa faci miscare in conforul propriei locuinte la orice varsta!
Odata cu inaintarea in varsta, organismul resimte oboseala si este supus unui risc ridicat de infarct, accident vascular sau diabet. Mentine-ti ritmul unei vieti active prin sport, fie ca ai varsta de 60, 80, 80 de ani! Vitarid-r, de exemplu, este un echipament sportiv cu rolelor de masaj incluse, special conceput pentru persoanele mai in varsta, usor de folosit acasa, cu ajutorul caruia poti realiza exercitii pentru maini si pentru picioare.
Fiind un echipament stationar cu reglaje pentru inaltime si pentru intensitatea miscarilor, bicicleta portabila pentru seniori poate fi folosita stand pe canapea sau pe fotoliu, este usor de transportat si de depozitat. Antrenamentul se monitorizeaza simplu, cu ajutorul display-ului digital care afiseaza caloriile consumate, distanta, timpul si numarul de pedalari. Astfel, cu fiecare sesiune de miscare, contribui la mentinerea si imbunatatirea unei stari de sanatate foarte bune si iti mentii mobilitatea.
Profita de cel mai bun pret pentru bicicleta portabila pentru seniori Vitarid-r si comand-o de pe AloShop.tv, deoarece ai livrare rapida in 48 de ore oriunde in tara!

Comentarii