Nu expira

Pentru persoanele care se confrunta cu dificultati de auz, AloShop are o super oferta: Volume Max – amplificatorul de sunet este disponibil la pret avantajos cu livrare rapida, in 48 de ore!
Deficientele de auz pot fi ameliorate cu ajutorul noului aparat auditiv Volume Max, special creat pentru a oferi purtatorilor confort si performanta. Acesta nu doar ca amplifica sunetul facandu-l sa fie clar si usor de inteles, dar este foarte comod de purtat datorita designului special si al dimensiunilor reduse. Folosindu-l, conversatiile vor avea sens, deoarece le vei putea intelege in totalitate.
Bucura-te de fiecare sunet, fie ca discuti cu cei din jur, ca privesti la televizor sau ca te plimbi prin natura, deoarece Volume Max functioneaza la fel de bine atat in interiorul incaperilor, cat si afara, marind volumul cu pana la 35 de decibeli.
Disponibil la cel mai bun pret online, pachetul Volume Max include amplificatorul auditiv, suportul pentru ureche, adaptoarele pentru ureche: mic, mediu, mare, portul pentru incarcare si incarcatorul cu adaptor. Cu ajutorul lor, te poti bucura de un dispozitiv discret, compact care poate fi purtat pana la 14 ore fara reincarcare! Profita de aceste avantaje si comanda aparatul auditiv Volume Max la cel mai bun pret!

Comentarii