Nu expira

Descopera oferta Aloshop pentru aparatul de desfundat tevi Drain Jet, indispensabil in orice gospodarie. Il poti comanda acum la pret special cu 34% discount astfel incat sa poti desfunda simplu si rapid chiuvetele, dar si scurgerile.
Tevile blocate sau infundate reprezinta o problema frecventa in mai toate gospodariile. Pentru a rezolva aceasta situatie neplacuta poti folosi echipamente pentru desfundat si solutii chimice, insa aparatele/echipamentele sunt in general scumpe, voluminoase si greu de folosit, iar agentii de curatare si desfundare pot afecta structura tevilor si sunt daunatori pentru mediul inconjurator.
Desfundatorul de tevi Drain Jet este conceput astfel incat sa poata fi folosit de oricine, este practic si are dimensiuni reduse astfel incat sa aiba loc in orice locuinta. Practic, aparatul de desfundat este un pistol de presiune cu accesorii astfel incat sa poata fi folosit pentru scurgerile cu dimensiuni reduse, dar si pentru scurgerile mari – cazi, cabine de dus, toalete. Desfundatorul foloseste presiunea aerului pentru a functiona si pentru a debloca tevile din gospodarie.
Comanda aparatul necesar in orice casa – Drain Jet, desfundatorul de tevi. Este insotit gratuit de accesorii utile precum adaptor pentru scurgeri mici, adaptor pentru scurgeri mari si adaptor pentru toaleta. In plus, pe Aloshop ai 34% reducere si livrare rapida oriunde in tara.