Nu expira

Pe AloShop.tv ai 25% discount pentru Nutrition Mixer – blender-ul pentru mixat si maruntit special creat pentru a putea prepara bauturi naturale si sanatoase acasa.
Descopera oferta de pret care iti ofera avantaj la comandarea acestui aparat indespensabil pentru orice bucatarie!
Acum, poti consuma in fiecare zi preparate sanatoase pe care le poti pregati simplu si rapid la tine acasa, cu ajutorul aparatului de mixat si maruntit. Nutrition Mixer este ideal pentru a obtine cocktailuri sanatoase pe baza de fructe, bauturi smoothie, deserturi, sosuri si alte preparate din fructe si legume.
Marile avantaje al acestui blender sunt economia de timp la utilizare/curatare si economia de spatiu in bucatarie oricand vrei sa savurezi preparate variate din fructe, legume, nuci sau plante, boabe de cafea aromatice. In plus, datorita capacului de tip “to go” si a capacelor pentru depozitare care pot fi infiletate, toate preparatele pregatite pot fi pastrate si consumate din propriul recipient de stocare.

Profita de oferta si foloseste in bucatarie Pachetul Nutrition Mixer insotit de o multime de accesorii bonus – pentru taiat, maruntit, mixat, amestcat, macinat, preparat piureuri si sosuri. Oferta speciala este disponibila online pe Aloshop.tv, de unde poti comanda blender-ul pentru mixat si maruntit Nutrition Mixer pentru un stil de viata sanatos si activ cu 25% reducere!

Comentarii