Nu expira

AloShop.tv ofera 25% discount la setul de tigai antiaderente Regis Stone MaxiGrill. Foloseste in bucatarie tigai cu efect de piatra incinsa 28 cm cu capac si grill pentru a gati preparate gustoase si sanatoase!
Cele mai bune tigai sunt cele care pastreaza cat mai mult proprietatile alimentelor si nu necesita adaugarea de ulei sau grasimi suplimentare atunci cand sunt utilizate.
Setul Regis Stone MaxiGrill, de exemplu, contine 2 tigai cu invelis antiaderent cu efect de piatra incinsa recomandate pentru utilizarea pe plita cu gaz, cu inductie, electrica si ceramica. Avand baza realizata din otel inoxidabil, tigaile Regis Stone MaxiGrill sunt rezistente la zgarieturi, distribuie caldura uniform si astfel incalzesc si gatesc mult mai rapid mancarea. Le poti folosi pentru a pregati carne, legume, omleta sau chiar clatite, fara teama ca alimentele se vor lipi.
Pentru a fi practic in bucatarie, setul de tigai contine si un capac cu sistem inovator de picurare care permite adaugarea de lichide – apa, uleiuri aromatice, vin.
Profita de oferta 25% reducere la setul de tigai grill Regis Stone MaxiGrill pentru a-ti dota bucataria cu vase antiaderente necesare unui stil sanatos de a gati. Setul contine tigaie 28 cm, tigaie grill 28 cm si capac termorezistent cu picurare cu finisaje rustice deosebite!

Comentarii