Nu expira

AloShop.tv are o super oferta de pret pentru aspiratorul ultra performant Cleanmaxx Cyclone! Economiseste 100 de lei la achizitia aspiratorului vertical dotat cu tehnologie de ultima ora de tip ciclon pentru a curata rapid si usor toata casa!
Pentru a aspira spatiile greu accesibile din locuinta este nevoie de aparate dotate cu accesorii speciale si o putere mare de curatare, precum cea a aspiratorului vertical Cleanmaxx Cyclone. Acesta este dotat cu performante incredibile de aspirare si vine insotit de un set de accesorii dedicate curatarii spatiilor inguste din locuinta.
Pe langa pardoseala, covoare, tavane sau pereti, Cleanmaxx Cyclone curata impecabil spatiile mici si colturile, fiind dotat cu modele diverse de tuburi de aspirare si perii. Astfel, aspirarea locurilor inaccesibile de sub mobila, a celor inalte precum colturile tavanelor sau a obiectelor neregulate, precum corpurile de iluminat, pervazurile si plinte poate fi realizata fara efort.
Performantele deosebite ale aspiratorului vertical Cleanmaxx Cyclone atat in cazul suprafetelor mari si extinse, cat si in cazul suprafetelor mici si dificil de curatat nu influenteaza vizibil consumul de electricitate. Dimpotriva, fiind un aparat energetic de clasa A, Cleanmaxx Cyclone este foarte economic.
Profita de promotia AloShop.tv si alege pentru curatenia locuintei Cleanmaxx Cyclone, aspiratorul vertical ultra performant cu reducere 100 de lei si disponibilitate de livrare in 48 de ore!

Comentarii