Oferta expirata

Economiseste 100 lei la comanda aparatului Total Crunch, un sistem ideal de fitness pentru a slabi, a-ti modela si tonifia corpul. Total Crunch este disponibil pe Aloshop.tv cu diponibilitate de livrare in 48 de ore.
Un organism energic este mentinut de un stil de viata sanatos care include miscare zilnica. Inlocuieste sedintele de sala cu antrenamente simple in confortul casei sustinute de Total Crunch, aparatul de fitness revolutionar care tonifiaza principalele grupe de muschi. Acesta este recomandat atat pentru incepatori, cat si pentru sportivii cu experienta, atat pentru a slabi, cat si pentru a te mentine in forma.
Datorita designului modern, aparatul ocupa spatiu minim si poate fi depozitat si transportat foarte usor fata de alte sisteme sportive complexe.
Opteaza pentru Total Crunch oricand doresti sa iti recapeti mai rapid formele si sa lucrezi musculatura picioarelor, feselor, mainilor, ai spatelui si muschii pectorali. Poti combina sesiuni de exercitii cardio cu exercitii de forta si poti schimba intensitatea si ritmul antrenamentelor foarte simplu prin schimbarea pozitiilor mainilor si picioarelor.
Prinde oferta Aloshop.tv adresata celor care isi doresc o silueta de invidiat, frumusete si sanatate pentru organism. Ai aparatul de fitness Total Crunch cu 100 lei reducere si disponibilitate de livrare in cel mai scurt timp posibil oriunde in tara!

Comentarii