Nu expira

Descopera online, pe AllBeauty.ro, gama variata de cosmetice profesionale la oferta si tratamentele de par vopsit Olaplex Hair Perfector nr. 3 cu 15% discount. Profita de promotie si alege produse revolutionare pentru mentinerea frumusetii!
Parul vopsit este in tendinte si are o stralucire aparte. Pentru a-si mentine cat mai mult culoarea si aspectul, acesta trebuie sa fie ingrijit cu atentie de la radacini si pana la varfuri. Foloseste tratamente de curatare si ingrijire special create pentru parul vopsit, precum Olaplex Hair Perfector nr. 3! Acesta este un produs de ingrijire care poate fi folosit acasa si care reda puterea, structura, integritatea, moliciunea si stralucirea parului la fel ca in timpul sedintelor cosmetice de la salon. In functie preferinte, poti alege dintre kit tratament Olaplex cu 15 au 70 de aplicari, pachet Olaplex Salon Intro Kit sau tratamentele simple de intretinere a parului vopsit. Oricare ar fi optiunea ta, tratamentul Olaplex garanteaza regenerarea firului de par fara a afecta sanatatea acestuia.
Incearca si tu tratamentul pentru par Olaplex Hair Perfector nr. 3. Este potrivit pentru ingrijirea parului vopsit si poate fi comandat la pret mic, cu 15% reducere de pret de pe AllBeauty.ro pentru a obtine parul sanatos si stralucitor pe care ti-l doresti!

Add Favorites
Comentarii