Nu expira

AllBeauty.ro te asteapta cu o selectie variata de vopsele de par fara amoniac la preturi avantajoase, de la 24 lei. Poti gasi vopsele de par produse de Alfaparf, Londa Professional, Wella Professionals, in culori diverse, in functie de preferinte.

Alegerea celei mai potrivite vopsele de par nu tine doar de culoare, ci si de calitatea acesteia. Atat pentru doamnele si domnisoarele care prefera nuantele clasice pentru par (blond, saten, brunet), cat si pentru cele care experimenteaza culori inedite exista solutii pentru a avea un par colorat uniform, cu aspect sanatos si ingrijit.
De exemplu, vopselele de par fara amoniac pot fi utilizate oricand se doreste o ingrijire corecta a parului. Desi efectul lor nu este permanent, stralucirea culorii estompandu-se dupa aproximativ 20 de spalari, pe termen lung, aceste produse pentru infrumusetare aduc beneficii multiple fiind realizate din ingrediente naturale. Spre deosebire de produsele care contin amoniac, vopselele din ingredinte naturale sunt blande cu firul de par si cu scalpul, nu irita pielea sau ochii in timpul procesului de vopsire.

Bucura-te de un par cu nunate irezistibile, care atrage atentia prin culorile vibrante si stralucirea de durata. Il poti obtine cu ajutorul celor mai bune vopsele de par fara ammoniac disponibile acum online la preturi incepand de la 24 de lei pe AllBeauty.ro.

Add Favorites
Comentarii