Nu expira

Controleaza permanent umiditatea aerului din locuinta ta cu ajutorul dezumidificatoarelor casnice cu pret redus cu pana la 39%, disponibile in oferta Alecoair.ro.

Dezumidificatorul casnic este unul dintre accesoriile necesare in orice locuinta. El mentine limitele normale ale umiditatii in spatiile de locuit, un factor important pentru sanatate, mai ales pentru familiile cu copii. Din aceasta promotie fac parte modele variate de dezumidificatoare casnice produse de Trotec, Argo, Meaco, Fral, Supra, recomandate pentru suprafete de la 25 mp si pana la 160 mp, care functioneaza prin absortie sau condensare.
Pe langa protejarea constructiei de mucegai si igrasie, acestea sunt folositoare si pentru uscarea rufelor. Descopera modele de dezumidificatoare potrivite pentru camere de locuit, bai, demisoluri, uscatorii si alte aplicatii casnice. Poti alege dezumidificatoare cu filtru lavabil si functii variate – ionizare, timer, afisaj al umiditatii, afisaj al temperaturii, indicator filtru murdar, atentionare luminoasa pentru a indica un rezervor de apa plin.

Pastreaza un nivel al umiditatii in limite normale in locuinta ta cu ajutorul celor mai moderne dezumidificatoare! Alege de pe Alecoair.ro dezumidificatoare casnice cu preturi cu discount cu pana la 39% si livrare rapida la tine acasa!

Comentarii