Nu expira

Descopera online oferta speciala Alecoair.ro la o gama larga de aparate de masurat viteza vantului. Ai preturi cu 20% reducere pentru anemometru profesional Trotec, anemometru profesional cu tub Trotec si seturi anemometru profesional Trotec.

Acum poti folosi aparate performante pentru a masura viteza fluxului de aer, vant sau gaze potrivite atat pentru industrie, laboratoare, cat si pentru constructii si amenajari sau activitati sportive si de recreere – navigarea cu barca, surfing. Aparatele din aceasta gama pot masura umiditatea relativa si temperatura aerului, temperatura suprafetei, umiditatea lemnului si a constructiilor. Totodata, cu ajutorul acestor aparate este simplu de detectat viteza vantului sau debitul de aer pe care il are ventilatorul, instalatiile de clima, sanitare sau de incalzire.
Adauga in trusa de instrumente utile unul dintre aparatele de masurat viteza vantului disponibile acum la oferta si simplifica procesul de masurare, deoarece acestea sunt dotate cu display modern cu taste cu atingere (touch), senzori schimbabili cu afisaj si functie de deconectare automata pentru economie de energie.

Profita de oferta speciala online din magazinul Alecoair.ro si beneficiaza, pe langa o gama de produselor destinate masurarii si imbunatatirii calitatea aerului, de pret special cu 20% discount la numeroase modele de aparate de masurat viteza vantului si seturi complete de masurat viteza vantului marca Trotec.

Comentarii