Nu expira

Profita de reducerile de pana la 40% pe care magazinul Alecoair.ro ti le ofera la o gama larga de mijoace de transport ultramoderne Airwheel. Ai la dispozitie trotineta electrica Airwheel, skateboard electric Airwheel, monociclu electric cu o roata Airwheel, biciclu electric Airwhee, toate la preturi accesibile cu discount.

Vrei te deplasezi cu ajutorul celor mai performante mijloace de transport electrice?
Incearca Airwheel, o combinatie ultra – moderna care imbina stiinta si tehnologia, plus cele mai inovative materiale pentru a obtine mijloace de transport care pot fi controlate prin mentinerea echilibrului in timpul deplasarii.
Structura atent gandita, materialele speciale si tehnologia performanta permit controlul mijloacelor de transport din aceasta categorie oriunde, in timp real. Acestea sunt reglabile, in functie de inaltimea pasagerului si detin sisteme simple de pliere pentru transport simplu si rapid, fie ca mergi in parc sau in vacanta, plus aplicatie pentru smartphone.

Tine pasul cu ultimele aparitii in domeniul mijloacelor de transport ultra-moderne, cu ajutorul carora plimbarile in aer liber devin mai captivante si drumul pana la serviciu este mai simplu de parcurs. Comanda trotineta electrica Airwheel, skateboard electric Airwheel, monociclu electric cu o roata Airwheel, biciclu electric Airwheel cu pana la 40% discount din magazinul Alecoair.ro!

Comentarii