Nu expira

Cartile pe care ti le doresti in biblioteca au preturi mici, cu reducere de 70% pe Elefant.ro. Din aceasta oferta fac parte volumele celor mai cunoscuti autori ai momentului, ghiduri practice, dar si numeroase carti pentru copii.

Descopera titluri de beletristica pentru lecturile din timpul liber, precum Padurea Klarei, Fetele lui Faraday, Ana Maria si ingerii.
Invata notiuni practice din diferite domenii, de la comunicare, vanzari, tehnologie si pana la activitati practice sau hobby-uri.
Alege cele mai noi carti de dezvoltare personala.
Ai parte de discounturi atat pentru o serie variata de indrumare, precum „Legislatia rutiera pe intelesul tuturor”, „Copil sanatos, copil bine hranit”, „Sanatate prin terapii naturiste”, dar si pentru cartile scrise de personalitati ale momentului, precum „Scandura de frizerie”, de Mihai Gainusa sau Iuliana Marciuc in „Miezul zilei”.
Pentru cei mici, lichidarea de stoc la carti aduce o gama larga de colectii. Surprinde-i cu serii de activitati, precum – Pinocchio. Cubopuzzle, Ratusca cea urata. Cubopuzzle, Soldatelul de plumb. Cubopuzzle, carti cu povesti, manuale scolare, carticele de colorat sau cu activitati educative la cele mai mici costuri.

Grabeste-te! Profita acum de lichidarea de stoc la carti, cu reduceri de 70%, disponibila pe Elefant.ro!

Add Favorites
Comentarii