Nu expira

Descopera gama variata de solutii pentru supraveghere video interior si exterior disponibile in oferta speciala a magazinului online Atu Tech! Ai preturi cu pana la 30% discount pentru categoria kituri supraveghere video bazate pe DVR Stand alone cu 1, 2, 4, 8 sau 16 camere.
Monitorizeaza atent casa, curtea sau biroul cu ajutorul camerelor de supraveghere video performante care pot suprinde atat cadre de ansamblu, cat si detalii. In aceasta promotie, gasesti camere video de supraveghere dotate cu cele mai noi tehnologii, produse de Atu Tech, Dahua, Hanbang, Hikvision, Safer cu utilizare in interior, exterior sau mixt.
Poti alege kituri cu 1 camera sau cu pana la 16 camere, cu infrarosu, care garanteaza imagini de calitate, la rezolutie superioara, chiar si pe timpul noptii, indiferent de conditiile meteorologice. Toate modele sunt usor de montat chiar si pentru incepatori si vin cu accesorii incluse, plus garantie de minumum 1 an si suport tehnic pe viata.
Gaseste kitul complet de supraveghere video pentru a supraveghea curtea casei, biroul, locuinta sau parcarea, astfel incat sa cresti conditiile de siguranta ale acestor spatii. Profita de oferta Atu Tech: kituri complete de supraveghere video disponibile acum cu 30% reducere de pret in magazinul online!

Comentarii